Nordic Warriors Free Download – Ful İndir – Ücretsiz İndir


Nordic Warriors Bedava İndir PC Oyunu Doğrudan Bağlantı ve Torrent'de Kırıldı. İskandinav Savaşçıları – İskandinav Savaşçılarının gerçek zamanlı taktik kabusuna girin ve sonsuz sayıda korku dolu bir sürüden kurtulmak için bir avuç cesur ruhunuzu kullanın. Aşağıdakileri almanız gerekecek…

 İskandinav Savaşçıları Ücretsiz İndir
ÇATLAK ÜCRETSİZ İNDİR TORRENT


Oyuna Genel Bakış


Geliştirici: Liron Peer, Roman Levin (Coldsteel48)

Yayıncı: Mashmashu Studio

Yayın Tarihi: 19 Haz, 2020
Tür: RTS, Strateji, Aksiyon

klasik “Mit” serisinden esinlenilen Nordic Warriors, hayatta kalmak için varoluşsal bir mücadeleye inen bir dünyada geçen bir Gerçek Zamanlı Taktik oyunudur. Ölümsüz orduların ve onların büyücü müttefiklerinin saldırısından kurtulmak için taktik becerilerle birleştirilmiş akıllı stratejiye ihtiyacınız olacak. Orta dünyada savaşırken ve hatta Hel'in kapılarına girerken kahramanlarla, efsanelerle, iblislerle ve tanrılarla yüz yüze gelin.

Ragnarok'ta hayatta kalmak için gerekenlere sahip misiniz?

o Birimleriniz, sihirli saldırıları kolaylıkla ortadan kaldırarak adamantinden yapılmıştır.

o Thrall, silahlarınızı yıpratan korkuların sonsuz ordularında köreltmekten bıkacaksınız.

Heroic, hızlı, kararlı ve şanslı olmayanlara daha fazla meydan okuma ve umutsuzluk getiriyor.

o Ragnarok en şiddetli komutanların bile büyük güçlerini test edecek: yıkıma hazır olun!

 İskandinav Savaşçıları Torrent İndir

Önemli Bilgiler:

  • Ortaçağ öncesi bir savaş alanı ortamında GERÇEK Gerçek Zamanlı Taktik bir oyun.
  • Klasik Mitolojik RTS eylemi.
  • Kılıç ve balta kullanan savaşçılardan Shield Maidens ve okçulara, patlayıcı uzman Simyacılara ve hatta yabancı müttefiklere kadar çeşitli dostluk birimlerine hakim olun.

  • Düşmanlarını patlatmak veya dikkatini dağıtmak, bazı düşmanları arkadaşlarına dönüştürmek ve saldırıda hayatta kalmaya çalışmak için güçlü büyüler kullan. Ya da denerken ölün.
  • Çeşitli manzaralar arasında savaşın ve savaşı Hel'in kapılarının ötesine taşıyın.
  • Kayıp eserler arayışı, kötülük ordularıyla sürünen araziyi keşfet ve hayatta kalmaya doğru yol al.
  • Yenilmez düşmanlar denize karşı avantaj elde etmek için manzaranın her özelliğini kullanın.
  • 14 seviye efsanevi kargaşa ve umutsuz eylem.

  • 4 zorluk seviyesi:
  • Gelen birini ya da herhangi birini katletmek. Evet, bir geyik veya dost komşunuz bile.

 Nordic Warriors PC Crack

İNDİR LİNKLER


Tüm bağlantılar değiştirilebilir, farklı ana bilgisayarlara farklı parçalar indirebilirsiniz
bir oyun veya istek yeniden yükleme için oyun isteğini ziyaret edin
Bir yardıma ihtiyacınız olursa SSS sayfasını ziyaret edin

[Nord45Warriors-HOODLUMTORRENTLink:
Download Nordic Warriors-HOODLUM Torrent Bağlantısı

[Mega45.net] Link MegaUp.net:[19459017gelbe[19459034gelbe[19459040yetersizPart1 – Bölüm 2

Link Mega.nz:[19459017Yetersiz[19459034gelbe[19459042yetersizPart1 – Bölüm 2

Link Rapidgator:
Bölüm 1 Bölüm 2

Link Uptobox:
Bölüm 1 Bölüm 2

Bağlantı Yüklendi:
Bölüm 1 Bölüm 2

Link Google Drive:
Bölüm 1 Bölüm 2

 (Nasıl kurulacağını bilmiyorsanız talimatlara bakın:   nasıl kurulacağına ilişkin talimatlar)

1. Çıkarın / Yükleyin.
2. Gerekirse çatlayın.
3. Oyun oyna.
4. İyi eğlenceler ^^.
5. (İSTEĞE BAĞLI) Aşağıdaki bağlantıda gelecek varsa güncelleme sürümünü yükleyin: 

Sistem Gereksinimi


az:

  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel i3 4. Nesil veya Benzerleri
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Grafikler: Shader Model 5 2GB VRAM ile uyumlu
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Bu oyun 4: 3 en boy oranına sahip monitörler için optimize edilmemiştir ve bazı özellikler düzgün görüntülenmeyebilir.
  • Önerilen

:

  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10

  • İşlemci: Intel i7 6.Nesil veya Benzer / Daha İyi
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafikler: 4 GB VRAM ile uyumlu Shader Model 5
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Bu oyun 4: 3 en boy oranına sahip monitörler için optimize edilmemiştir ve bazı özellikler düzgün görüntülenmeyebilir.

Nordic Warriors Crack Nordic Warriors Ücretsiz İndir Nordic Warriors REPACK Nordic Warriors Torrent Nordic Warriors Torrent İndir

Nordic Warriors Free Download – Ful İndir – Ücretsiz İndir YAPILAN YORUMLAR