escort bayan doescorts.com

Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Cyberpunk 2077 İmajı Sızdıranların Başı Kederde

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • Ana Sayfa
  • Oyun
  • Cyberpunk 2077 İmajı Sızdıranların Başı Kederde

Cyberpunk 2077 neredeyse geldi ve perakende kopyaların bir biçimde birtakım bireylerin eline erkenden geçtiğini gösteriyor. Görünüşe nazaran CD Projekt Red, oyunu erken oynamaya başlayanlar karşısında çok telaşlı olmasa da oynama talihi yakalamadan, Cyberpunk 2077 imajı yüzünden spoiler yemenizi istemiyor. Bir formda oyunu elinize geçirmiş olup da ekran imajı ya da görüntü yayınlamaya başlarsanız, geliştiriciler sizi bulması için peşinize siber polis takacaklar. Bu da internette yayınlanan görüntülerin ya da ekran imajlarının kaldırılacağı manasına geliyor.

Cyberpunk 2077 İmgesi Sızdıranların Başı Kederde

Geliştiriciler bugün Twitter’dan yaptıkları bir paylaşım ile “Lansmana gittikçe yaklaşıyoruz ve kimileriniz piyasaya çıkmadan evvel Cyberpunk 2077’nin bir kopyasını eline alabilecek” diyor. “Bunu başarmak bizim için ne kadar güç olursa olsun, maksadımız, dünyanın her yerinden oyuncuların oyun çıktığında birebir – spoiler içermeyen – tecrübeye sahip olmaları.” duyurusu yaptılar.

Ayrıyeten: “Bu nedenle geliştiriciler sizden yayın, Let’s Play’i yahut “herhangi bir emsal içeriği” 9 Aralık saat 03:00 PST / 6:00 EST / 11:00 GMT’den evvel yayınlamamanızı istiyor. Bunu yapan herkesin ardına MAX-TAC’ı takacağız. Aslında MAX-TAC, öfkeli sibernetik kullanıcıları alt etmek için gönderilen SWAT gibisi bir ekiptir” halinde bir bilgi yi d e açıklamalarına eklediler.

Cyberpunk 2077 İmajı Sızdıranların Başı Kederde YAPILAN YORUMLAR

  • Amine
    6 ay önce

    merhaba arkadaşlar web sitesi ciddiyim dikkat çekici, tebrikler

   
%d blogcu bunu beğendi:
dubai escort berlin escort sex hikayeleri seks hikayeleri porno